Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2009 21:57 - Пари, секс или защо е все едно
Автор: arty Категория: Забавление   
Прочетен: 2329 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.08.2012 17:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Всеки нормален човек мечтае за две неща - хубава работа и хубава интимна връзка. Всичко в началото е хубаво, обаче по едно време вече навлизаш в коловоза и някои неща стават дразнещи, направо ти пилят нервите от всякъде.
Работата например става скучна. Половинката - също. Започват караници, скандали /и на двете места/ и направо ти идва да зарежеш всичко. И тук идват двата фундамента в живота на съвременния човек - парите и секса.

Ясно е че перфектно нещо няма. За това и на работа и в къщи при жената/мъжа има положителни работи и доста отрицателни. И понеже ние пропускаме хубавите работи и се задълбочаваме в лошите, ни е нужно нещо допълнително "за да издържим".

Във връзката - тази работа върши секса.
Това е като във известния виц: "Дядо, защо мама и татко като си легнат скарани и се събуждат сдобрени, а вие с баба като си легнете скарани - и на сутринта сте си така? - Ами защото умря този, който ни сдобряваше - отговорил дядото"
Това е показателно за отношенията във връзките. Не случайно в разните статии с полезни съвети винаги се споменава, че партньора може да се наказва /като сте се скарали/ с каквито и да е неща, но само не и с отказ от секс. Освен ако не искате да го/я разкарате де.

В работата главния фактор са парите. Винаги по-малко стресовите работи са по-малко платени. За това пък повечето напрежение в работата се компенсира с какво - с пари. А когато обстановката в работата е лоша, опасна или много стресова - работодателя дава много пари, за да може работника да се навие и да не напусне.

Какво излиза - за да се поддържат две от най-важните неща за човек - връзка и работа, ни са нужни пари и секс. Какво обаче става ако те не са достатъчни?

Може например работата страшно много да ни изнервя и за никакво увеличение на заплатата да не искаме да останем там.
Или пък дребните и по-едрите недостатъци на партньора да ни влудяват до такава степен, че да не може да го траем и секунда повече, дори и да прави най-страхотния секс.

Какво правим в тези случаи? С какво мислите, че може да се оправят дадените ситуации? Ами разбира се - с пари и секс. Само че обърнати.

Тъй като парите вече не могат да задържат работника във фирмата, трябва да се подмами със секс. Дали ще е с неговата секретарка, дали ще е връзка с мацката от човешки ресурси, не е важно. Сеска "предлаган" от работата му, ще допълни факторът на парите и ще остане да работи там.

Същото важи и за връзката. Момичето вече мрази момчето, въпреки, че винаги е задоволяване добре. Смята да го напусне. Обаче той печели от тотото няколко милиона. Купува на момичето Ягуар и диамантен пръстен, а останалите пари инвестира в успешна компания. Момичето остава.

Като за финал може да се каже, че не трябва да обвиняваме Холивуд, че винаги се концентрира върху секса и парите. Все пак те са две от основните колони, на които се гради живота ни.

LED Lights


Тагове:   led lights,


Гласувай:
4



Следващ постинг

1. анонимен - Кой каквото да ти говори,
11.08.2009 22:04
да знаеш, че става дума или за пари или за @бане!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arty
Категория: Лични дневници
Прочетен: 27430
Постинги: 4
Коментари: 2
Гласове: 34
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930